was successfully added to your cart.
New Year’s Eve 2019 (Good bye 2018 and Hello 2019) Fireworks and Concert
Dec 28, 2018

Ring in the new year in Cheonan! With celebration throughout the concert and fireworks starting from 10 PM, New Year’s Eve 2019 will truly be an affair to remember.

Before you visit, please take a moment to review this guideline, with helpful information including operating hours, locations and more.

■ New Year’s Eve 2019,  Good bye 2018 and Hello 2019

Date : Dec 31st, 2018 (Mon) 22:00 ~ Jan 1st, 2019 (Tue) 00:10 [For 130 mins]

Schedule : 1st session (Concerts) at Bongseo-hall from 22:00 to 23:30

                    2nd session (New Year Celebration) at Parking lot from 23:30 to midnight

                    3rd session (Fireworks) at Parking lot from midnight

                                   Concerts ⇒ New Year Celebration ⇒ Fireworks

Jimin Hong, Yurisangja, Han Lee (Gaffera), Jeongok Lee and Orchestra (Bassar concert orchestra), and Choenan municipal dance company (Folding Fan Dance) will perform. There is no specific invitation or reservation. First come, first served.

■ Concerts

 

Time

Duration

Content

Concert

(22:00~23:30)

90 mins

22:00-22:05

5 mins

Opening

22:05-22:15

10 mins

Bassar concert orchestra

22:15-22:25

10 mins

Choenan municipal dance company (Folding Fan Dance)

22:25-22:35

10 mins

Jeongok Lee

(Local singer)

22:35-22:45

10 mins

Han Lee (Gaffera)

22:45-23:05

20 mins

Yurisangja (K-pop)

23:05-23:25

20 mins

Jimin Hong

(Musical singer)

23:25-23:30

5 mins

Closing

 

 For New Year’s Eve 2019, there will be great concerts and live performances at Bongse-hall in all music genres, so all fans of music should be able to find an exciting event to celebrate the new year. At the concert hall, no reservation for seats will be available but only first come, first served.

 

If you were a bit late to take seats, do not be too bummed out. There will be also outdoor concerts of a local singer, Eunsae Cho, Nayun Kim and Korean traditional music performance. The events will be broadcast and streamed live by and on T-broad, Cheonan city Youtube channel, Cheonan city Facebook page.

■ New Year Celebration (23:30-Mindnight)

 

Time

Duration

Content

New Year Celebration

(23:30~Midnight)

30 mins

23:30-23:45

15 mins

Eunsae Cho, Nayun Kim

(Local Singers)

Uhl (Korean traditional music performance)

Wish paper and wish balloon distribution

23:45-23:48

3 mins

New year wish video

23:48-23:50

2 mins

Introduction of visitors

23:50-23:55

5 mins

Preparation for Countdown

23:55-23:58

3 mins

Speech by the mayor

23:55-Midnight

2 mins

Countdown

 Fabulous fireworks, LED candles, wish balloons. But the best part is, of course, the New Year countdown! At the very moment when the new year begins, fly your wish balloons up in the sky so it can bring all the good spirit over the universe back to you.

All The Best for 2019 and Happy New Year, Choenanites!

How to get there?